back    Historie


 Foto: Michael G. Andersen 1984                                                                                          1985
 
 
1986: Alt er dit/Jolene
It´s Magic 7001
Single m. tilhørende video af Torben Skjødt Jensen

 
 


1985
 
 

1987: Miss B. Haven
It´s magic 1003
It´s magic 1012 SW
1. Luk Mig Ind
2. Læg Dig Ind Under Himlen
3. Coco
4. The Sun Duel
5. Alt Er Dit
6. Bliv Sammen Med Mig
7. Heavenly Work-Out
8. Jolene
9. Sov Sov Sov Sov Sov Sov Sov Sov Sov
Prod. Finn Verwohlt, Kasper Winding, Henrik Lund, Søren Wolff

 

1988: Ice on Fire
Eurobond Records JD 10034
1. Making love in the snow
2. Until the light dies out
3. I´m nobody´s angel
4. The sun duel
5. It´s all yours
6. Sand in my eyes
7. Heavenly work-out
8. Jolene
9. Tiptoe
Prod. Finn Verwohlt, Kasper Winding, Henrik Lund, Søren Wolff

 
 


1988: Making Love in the Snow/I Heard it through the Grapevine
Eurobond Records 20065 FR
 
 

Af T.Ellegaard

Inspirationen fra punkmiljøet kom sig meget naturligt af, at Miss B. Haven var en udløber af bandet Clinic Q, tidligere kendt under navnet Band Yt i slutningen af 70´erne. Clinic Q bestod i 1981 af Suzanne Unruh, Gitte Trier, Dorte Kopp-Rasmussen og Lise Cabble, der boede sammen i et kollektiv på Vesterbro. Bandet udgav lp´en Aye sidst i 1982 på CBS, men skiftede allerede kort tid efter besætning til, hvad der senere skulle komme til at hedde Miss B. Haven. 
Forsanger og guitarist Lise Cabble kommenterede i 1984 samtidens musik:
Man kan jo godt have det dårligt inde i hovedet, uden at man smadrer sin guitar eller smider bukserne. Jeg synes de nyrockgrupper, som er trækplastre, er meget sensationsprægede. Folk ved, at jeg ikke falder grædende sammen eller kaster mig ud over scenen. Det drejer sig om at udtrykke nogle ting med sin musik. Jeg ville føle det meget kunstigt, hvis jeg skulle tillægge mig et eller andet.

Miss B. Havens første udspil i 1987 var da også præget af en originalitet, som den danske rockscene på det tidspunkt sultede efter. Miss B. Haven lyder som intet andet i Danmark, var ordene fra Sven Rasmussen (Levende billeder) og om Lise Cabble: Den stemme er ganske enkelt unik i dansk rock. 
Ebbe Rossander (Berlingske Tidende) tør ikke andet end at lukke Lise ind, når hun i nummeret Luk mig Ind synger: Så luk mig ind for jeg ha´dig.
Undrede man sig over de gennemgående melankolske kærlighedstekster var Lise Cabbles forklaring, at hun skrev helst om ulykkelig kærlighed, fordi det var en meget stærkere følelse end den lykkelige.
Pladen blev modtaget godt hos alle anmeldere og ikke mindst hos det købelystne publikum. Numre som Coco og den noget mere bidske udgave af Dolly Partons Jolene fremhævedes som særdeles frydefuldt rå og hjerteløse. Sammenspillet musikerne imellem samt den intense drive i musikken var noget, der faldt i kritikernes smag.

Miss B. Haven turnerede efterfølgende de danske rockfestivaler med stor success, hvor Roskilde især var vellykket. Pigerne syntes næsten overrasket over responsen i festivalteltet, hvor folk var stuvet sammen for at høre dem og endda sang med på numrene. Pessimismen fra punken var ikke helt fralagt endnu. Looket hang da også stadig ved, da Lise Cabble ironisk bemærkede, at de blev betalt for at holde sig væk fra solen, så de kunne blive ved med at være blege rockmusikere.
Det sorte image var en kliche, som var svær at ryste af sig. Trommeslager Mette Mathiesen sagde til deres forsvar at: Vi er ikke sure, men vi kan godt blive gale og grove. Det er mest noget indeni, der får os til at gå amok.
Medlemmerne, der i deres begrænsede fritid holdt af at køre motorcykel og se video udtalte, at de var vildt betaget af sørøvere:
Måske fordi de var så respektløse og ligeglade med autoriteter. Vores motto er: "Færre sømandsstriber og flere sørøvere".

Miss B. Haven havde gjort deres ofre gennem tiden. De havde bla. nærmest levet som posedamer, samlet flasker og optrådt som gadesangere. Da kaldte de sig Lulu Longdrink & the cocktails. På spørgsmålet om musikken var til at leve af, svarede de:

Det har vi ikke altid kunnet. Men vi har gjort det, vi ville -og vi er ikke afhængige af en fast hyre til at finansiere afbetaling på bil, TV og vaskemaskine. Når vi møder gamle skoleveninder, som engang var fulde af 'go', så fortæller de, at de sidder på kontor eller i bank. Ofte giver de udtryk for, at de er blevet, hvad de er, alene fordi der er sikkert og giver en fast hyre. Det er godt hvis de er tilfredse. Problemet opstår, hvis man gerne vil være dyretæmmer og ikke bliver det, fordi man måske ikke tør tage springet.


Foto: Kennet Havgaard 1987/88

 

1988: On Honeymoon
It´s Magic 1012
1. Suzanne
2. Sirener
3. Hva´ jeg ka´ li´
4. Ti stille
5. Fange i dit hjerte
6. Længes efter dig
7. Regnen siler ned
8. Make me smile
9. Tell me now
Prod. Miss B. Haven, Finn Verwohlt, Morten Henningsen

 
 


1988 i ParisBryllupskage
1 pers.
Man bestiller en bryllupskage hos konditoren (husk at gøre det i god tid !) Ved afhentningen fjernes straks de 3-4 nederste bunde. Derefter fjernes med voldsom hånd den ene af de 2 figurer (f.eks. manden). Denne sendes, sammen med halvdelen af den resterende kage og de allerede fjernede bunde, til renovation. Resten er nu klar til servering (skal endelig ikke pyntes yderligere).

Priserne regnede nedover bandet i 1988. Musikbladet MMs læsere valgte Miss B. Haven som årets nye band og Lise som årets sangerinde, der uden problemer overhalede Sanne Salomonsen. Lise modtog en hæderspris fra DJBFA, og bandet fik også Carlsberg Legatet.
I december 1987 gik gruppen i gang med den svære efterfølger, som gerne skulle blive lidt mere rocket ifølge medlemmerne. Planerne stod på den franske festival Le Printemps De Bourges i foråret, pladeudgivelser og adskillige tv-shows i samme land, en video til MTV, Midtfyns- og Roskildefestival, Færøerne og så endelig pladeudgivelsen i august 1988. 

Modtagelsen af pladen var blandet og anmelderne fandt den for forudsigelig og måske lidt for smilende ? Til hvilket Lise Cabble konstaterede, at hun skam ikke smilte på pladens cover, men hvæste ! Sangene blev dog endnu en publikumstræffer med de iørefaldende melodier og sangbare tekster. Særlig Suzanne (nej ikke den med Souvinirs) var en genganger i radioen. Efter udgivelsen forlod keyboardspiller Lotte Brøndum bandet og blev erstattet af Karin Elbeck i 1989, der deltog ved diverse livearrangementer.
Indspilningen af pladen havde været et tidsmæssigt pres trods det faktum, at den blot havde taget et halvt år at optage i forhold til den forriges 3 år. Der havde været nogle uoverensstemmelser mellem bandet og produceren, da bandet ønskede mere selvbestemmelse. Under mixningen blev der dog tid til lidt filosoferen over Miss B. Havens betydning som rent kvindeband.
Bassist, Lene Eriksen: 
Og der tror jeg at vi som rent pigeband spiller en vigtig rolle. Alene det, at der står fire piger og spiller rock, uden at de behøver at være topløse eller sådan noget...
Guitarist, Anne Vig Skoven: 
Jeg kan huske første gang jeg så en pige spille guitar. Det var Unknown Gender. Og helt fantastisk. For første gang var det som om du selv stod og spillede - en helt anden fornemmelse. Ellers var der kun drenge at se op til.

Numrene Suzanne og Sirener inspirerede til et par alternative madopskrifter for den husmoderlige rockmama.

......

......

Sirenesuppe
240 pers.
Grøntsagerne hakkes og svitses hurtigt i olien. Krydderier, havvand samt de grønne ærter tilsættes. Suppen snurrer i 15 min. Tag derefter Deres blender frem (her skal vi bruge en ca. 30 stk.) og blend massen til den opnår den velkendte Limpopofarve. (Pas på hænder og spædbørn - en rød nuance vil bestemt ikke klæde suppen). Suppen er hurtig og nem at lave, hvis De får uventede gæster en kold vinteraften, hvor sneen fyger, vinden pisker og folks ansigter er præget af dybe furer, der stadig skærer sig igennem den sidste kødluns. Skal mennesket dø ? Eller er der stadig tid til en gang sirenesuppe ?

 
 

 

1990: Nobody´s Angel/Jolene
7" Deutschland East West 9031-71727-7 YZ 490 (+ promo) (released in UK only) 

1990: Nobody´s Angel/Nobody´s Angel(Extended Remix), Jolene
12" Deutschland East West 9031-71728-0 YZ 490 T (promo)

1990: Nobody´s Angel
East West YZ 490 T GER
It´s Magic 1017
LP Deutschland East West/WEA WX 334 9031-71350-1
CD Deutschland East West/WEA 9031-71350-2
MC Deutschland East West/WEA 9031-71350-4
1. Making love in the snow
2. Nobody´s Angel
3. You´re wrong
4. Suzanne
5. Lean on me
6. Gimme what I want
7. Make me smile (Come up and see me)
8. Sand in my eyes
9. Have mercy
10. Tiptoe
Prod. Jeff Lynne, Duncan Bridgeman, Finn Verwohlt

1990: Making love in the snow
It´s Magic 8022 HOL Maxisingle
East West 71216-7 GER
East West YZ 465T 9031-71217-0 HOL
A. Making love in the Snow (Extended remix)
B: Making love in the Snow (7"Mix)/Tiptoe

...

....

...
 
 


Foto: Tine Harden 1991

.....

......

 


1990 i London
 


1990 i London

Miss B. Haven gjorde sig endda rigtig godt på scenen, det sandede Hugh Atwool fra Warner Brothers, da han hørte dem live. I 1989 var rygtet om, at udlandet var interesseret i det danske band en realitet. Kontrakten på udgivelsen af en plade blev underskrevet, og nu manglede man bare at finde en producer. Først skulle turneen gå til Frankrig sammen med bandet Les Ablettes og derefter i februar til London og indspille. Der fik gruppen livejobs på prominente spillesteder som Marquee Club, Dingwalls og Borderline.
Mellem indspilningerne fik bandet lavet deres eget tv-show på Tv2 og turneret de danske fængsler samt besøgt Tyskland, Holland og England. 
D. 21 maj 1990 udsendtes så endelig Nobody´s Angel produceret af Duncan Bridgeman (prod. af Transvision Vamp) samt tidligere Electric Light Orchestra frontfigur og Travellin Wilbury-medlem, Jeff Lynne. Lynne opdagede snart pigernes egensindighed, når det kom til mixningen af numrene: 
If you want to interfere all the time, why don´t you produce it yourselves ? Selvom han oprindeligt blot skulle have produceret 2 numre, blev han dog trods alt så begejstret for pigerne, at han tog et tredje med.
Lene Eriksen husker deres første møde: 
Før vi vidste af det stod han i vores øvelokale i et kælderrum i Københavns indre by...Og mødte op med et helt følge af teknikere, managers, livvagter, så halvdelen stod ude i gården. For det andet var der ikke engang en stol i vores bombede øver, så Jeff måtte sidde på gulvet!

Den nye internationale lyd høstede anderkendelse herhjemmefra, pladen betegnedes som slagkraftig, homogen og pletfri. Politikken bemærkede, at bandets udtryk havde ændret sig: 
Man lytter med andre ord forgæves efter det sortrandede og knagende, det rustne og ru, som tidligere gjorde Miss B. Havens musik til et stykke råt og blafrende klæde mod kroppen. 
Men som det også fremgik, så drejede det sig nærmere om en tilvænning til den nye stil, når man nu havde været vant til de gamle danske udgaver. Jakob Lambertsen, Jyllandsposten var ikke i tvivl: 
Superproducerne Jeff Lynne og Duncan Bridgeman har ikke kun medvirket af navn, men sandelig også af gavn. Her er ikke alene strammet, men også tryllet, så effekten meget nemt kan blive af en tilsvarende karakter, som da Sepp Piontek forvandlede det danske fodboldlandshold til et hold i verdensklasse.
Resten af året fik Miss B. Haven optaget 2 videoer til numrene Making love in the snow og Coco og deltog som altid på Roskilde festivalen samt festivaler i Freiburg,Tyskland og Belfort, Frankrig. På efterårsturneen gæstede de bla. plænen i Tivoli.

Det internationale gennembrud lod vente på sig, men det stoppede ikke Miss B. Haven. Med en ekstra ballast og erfaring udsendte de i august den fuldført danske Mellem hjerter og spar efter at have fået en kontrakt med Medley Records. Bandet turnerede i forbindelse med denne pladeudgivelse på Midtfyns festivalen, optog tv-show på Holmen for DR og medvirkede i Elevatoren.
Med Minna Grooss på keyboard, som var blevet fuldgyldigt femte medlem af bandet efter ´flere års bejlen´ virkede lydbilledet endnu mere helstøbt og afbalanceret. Pladen blev lidt af et hjertebarn for bandet, og indspilningen var da også gået gnidningsløst. Nummeret We don´t worry blev skrevet som en hyldest til pladen. Produceren Andy Piercy skabte en mere afslappet stemning og blev af pigerne sammenlignet med en studievejleder.
Mette Mathiesen om bandets interne forhold: 
En gang imellem får vi da også for meget af hinanden. Vi skændes, vi er onde mod hinanden, og kan være nogle rigtige små sataner. Ellers kunne det jo ikke ånde. Men det gode er i overvægt og vi har det der grundlæggende sammen. Vores fælles moderkage. Den kan man ikke bare stikke af fra.
Om pladen sagde Lise Cabble: 
Den er meget os selv. Vel var det spændende at arbejde med Jeff Lynne og Duncan Bridgeman, men du diskuterer ikke så meget med de fyre.

Miss B. Haven ville kun koncentrere sig om musikken nu, da de havde fået nok af Warners bureaukrati og kontornusseri. Mellem hjerter og spar skulle præsenteres på en turne i september rundt i Danmark samt på Roskildefestivalen i 92. Hvad der videre skulle ske, kunne de ikke sige, bortset fra at de ikke ville holde op med at udgive plader. Mette Mathiesen udbrød begejstret: 
Ja, det er simpelthen så fedt at lave plader. Det er en meget bekræftende oplevelse. Når du står der og er færdig, er det et sus - et meget meget stort sus.

Lise Cabble forklarede lidt om sangskrivningsfasen: 
Jeg begynder altid med musikken, og så synger jeg et eller andet til, noget sort eller nogle ord på engelsk, og så laver jeg den engelske tekst. De danske ord kommer tit nærmest af, at jeg prøver at efterligne lydene i det engelske sprog. Altså, jeg hader tekster, hvor man kan høre, at trykket ligger ligger de forkerte steder i forhold til melodien.
Bandet begyndte at blive mere anderkendt for deres musikalske formåen blandt anmelderne, noget som de ellers havde fået hård kritik for - ´Kvinder kan jo bare ikke spille´. Jyllandsposten skrev:
Guitaristen Anne Vig Skoven bliver bedre og bedre. Vokser fra plade til plade, og hun har med Mellem hjerter og spar nået sit foreløbige højdepunkt. Hun behandler sin guitar, så man får frydefuld gåsehud.

Et kvalitetsstempel af Mette Mathiesens evner var det også uden omsvøb, da hun lagde trommesporet på samtlige numre ved indspilningen af Jeff Lynnes soloproject The Armchair Theatre fra 1990.

1991: Til Sommer/Candy
Medley MdSCD 505

1991: Vent til vi ses igen/Tell me now
Medley MdS 507

1991: Jeg bor i November/Langt ude i skoven
EMI-Medley Single

1991: Mellem hjerter og spar
EMI-Medley MdLP 6404
1. Til sommer
2. Vent til vi ses igen
3. Langt ude i skoven
4. Tæller langsomt til ti
5. We don´t worry
6. Den fuldendte værtinde
7. Candy
8. Break down the night
9. Solen skinner som ny
10. Jeg bor i November
Prod. Andy Piercy

 
 


Foto: Philippe Merie 1991 

 

1992: Late in the summer/Regnen siler ned
EMI-Medley 8680197
Prod. Miss B. Haven, Lars Overgaard

1992: Where do we do the thing/Break down the night
EMI-Medley 860002

1992: Miss B. Haven
EMI-Medley 7803652
1. Where do we do the thing
2. Shadow
3. This summer
4. Time after time
5. I live in November
6. We don´t worry
7. Break down the night
8. Candy
9. It´s a dream
10. Baby don´t you cry
Prod. Andy Piercy

 


Efter Roskilde festivalen optog Miss B Haven en video til sangen Til Sommer, som skulle indgå i Torben S Jensens nye film Som et strejf. Christian Lyngby stod for deres næste video: Where do we do the thing. D. 1 december udkom singlen Late in the summer til fordel for AIDS Fondet i anledning af den internationale AIDS-dag, singleudgivelsen blev ledsaget af en koncert på Jazzhouse samme dag.
Den engelske udgave af Mellem hjerter og spar nu blot kaldet Miss B. Haven lanceredes 1993 i Tyskland, Holland, Belgien, Sverige og Norge. Miss B. Haven gik heller ikke upåvirket gennem unplugged-perioden, da de tog til Tyskland på promotiontur  i februar 1993 i en noget mindre elektrisk tilstand. I marts bidrog de med Love is all sammen med flere danske musikere i en hyldest til Lars Muhl med pladen From all of us.

 
 


Foto: Anders Hjerning 1992

Ligesom det første album var Suk & Stads tre år undervejs. Forsinkelsen skyldtes utilfredshed med mixningen af sangene, så det endte med at Lise skrev nogle helt nye. Måske var en del af Miss B Havens pladekøbere i løbet af tiden faldet fra, faktum var, at pladen solgte færre eksemplarer end den forrige. Kvaliteten var derimod ikke forringet. Pladen blev rost til skyerne for sin dybde, særprægethed, opfindsomhed og dragende univers og modtog prisen for bedste rockalbum fra Statens Kunstfond. Jyllandsposten og Berlingske Tidende udnævnte den som gruppens hidtil bedste, og Politikken skrev hengivent, at med nummeret Heksen havde bandet: 
bygget et fabelagtigt pige-popslot af spidse, søde og sublimt erkendende toner, der ender i et kæmpebrus. Så vidtløftigt som et brudeslør. Så naglende som søvnløse nætter. Og så mageløst, at man frivilligt drukner sig i det stærke stof Miss B. Havens igen og igen.

Lise Cabble forklarede pladens titel:
Det er ikke ensbetydende med, at vores tekster også er sukkersøde. De skal ikke være kvalmende, men realistiske. Du kan hænge fast og blive rigtig klæbrig af sukkerstads. Og med den nye titel vil vi sige, at faren altid ligger og lurer, når livet ellers ser allerbedst ud.

Suk & Stads spillede stærkt på symbolikken om bierne og blomsterne. Den skabte en sødmefyldt verden, som man ikke kunne andet end fortabe sig i, og det flød da også med associationer hos anmelderen Kim Skotte fra Det Fri Aktuelt:
Knirkende og kælent snøvlende som en efterhånden noget bedaget maitresse læner Miss´en sig tilbage i silkepuder svagt duftende af køn. Hun punkterer en fyldt chokolade med tungen, suger fyldet i sig og nipper til et glas passionsfrugtjuice dryppet med varmslyngede honningdråber. Hun sukker i natten og mærker om disse små pile stadig kan forvolde smerte i venstre side af brystkassen.

 

1994: Blomst & honning/Med en perlekrans
EMI-Medley Single

1994: Kandis Karrusel
EMI-Medley LC 542 Miss 1 Promo cdsingle

1994: Suk & Stads
EMI 8306722
1. Kandis Karrusel
2. Blomst og honning
3. Ret og vrang
4. Fri for hinanden
5. En time endnu
6. Lange gættenætter
7. Taxa
8. Petroleum
9. Heksen
10. Månemand
11. Med en perlekrans
Prod. Richard Gottehrer

.......
.........
1996: Marta Marta
Emi-Medley 8353152 CD
1. Tango
2. A taste of a honeybee
3. Spin and spin
4. It´s real
5. Sleep without you
6. Shine in the diamond
7. Fire
8. Chameleon
9. Hexen
10. Turn the tide
11. String of pearls
Prod. Richard Gottehrer
I 1995 fik Miss B. Haven kontrakt med det amerikanske pladeselskab IRS og skiftede navn til Marta Marta. Miss B. Haven-navnet gav nemlig nogle intime forestillinger, der ikke var særligt hensigtsmæssige i udlandet. 
Lise, Mette og manager Ernst Jørgensen (It´s Magic) tog til Los Angeles for at genindsynge enkelte numre til den nye cd og få remixet nogle, hvilket David Tickle tog sig af.
I efteråret forlod Anne Vig Skoven bandet og blev erstattet af Margrethe Björklund.
Efter en mindre pause i foråret 1996 blev Miss B. Haven omdannet til teaterband, da de skrev musik til forestillingen Danmarks Krøniken for Det Kongelige Teater med Tim og Gorden, som de rejste rundt med i tre måneder. Det var dog hovedsageligt komikerparret, som her var trækplastre, måtte bandet sande.
Det lave salgstal på Suk & Stads, ca. 15.000 eksemplarer, og Anne Vig Skovens afgang til fordel for teologistudiet medførte, at Miss B. Haven i 1997 gik i opløsning. Alle ville prøve noget nyt, og magien var forsvundet.

 

Miss B. Haven var tilbage på hitlisterne med Mislyde ´sidste krads fra rockens misser´:.
Cd´erne bestod af en opsamling af de bedste numre, singleudgivelser, liveoptagelser samt ikke før udgivne demoindspilninger. 
Det gode salgstal bevidste, at de ikke var glemt hos den danske befolkning. Dette kunne måske være en tilskyndelse til en evt. gendannelse af bandet ? Lise og Mette mener dog, at de alle har udviklet sig i så forskellige retninger, at det ville blive et problem overhovedet at enes om en musikstil. Det ville nok blive fuldkommen anderledes end Miss B. Haven, hvis det lykkedes. Dengang kom stilen helt naturligt af sig selv.

Udgivelsen gav også anledning til at huske tilbage. 
Lise Cabble og Mette Mathiesen fortæller:
Vi var vel nok undergrunden, der fik en gang glasur, og på den måde blev spiselig
Om deres sorte image forklarer de: 
Det var nok fordi vi kom fra udkanten af punkmiljøet, hvor man skulle være sur, og synes livet var noget lort. Vi spillede mest i trods og var imod publikum. For vi skulle fandeme nok vise dem, at vi var ligeglade, hvis de ikke kunne lide os.
Derfor kom det virkelig bag på os, at vi blev så populære med Miss B. Haven. Folk begyndte at synge med til koncerterne, og vi begyndte at smile lidt, for det var da fedt, at de kunne lide vores sange. Selvom vi senere begyndte at smile og gå i farvestrålende tøj, slap vi ikke for prædikatet. En gang hvor vi blev interviewet til Alt for damerne, dukkede vi alle op i farvestrålende tøj, hvilket var helt tilfældigt. Alligevel handlede overskriften om vores sorte image. For at underbygge det, var alle billederne i sort-hvid.
Selvom Miss B. Haven ikke appellerede til mænds opfattelse af feminiteten, som store barme og blond hår, havde de alligevel en gruppe mandlige fans, der fulgte dem rundt på turne og købte bamser til dem.
Bandet har aldrig brudt sig om betegnelsen ´kvindeband´ , men synes alligevel at det har haft en berettigelse, når de tænker på alle de stikpiller, som mandlige journalister har givet dem med på vejen. De fremhæver de noget stærkere kvindelige forbilleder, de havde dengang i forhold til i dag, hvor musikindustrien former kvinderne efter det mest salgsbare udtryk. Så er man igen tilbage til blondine-looket fra 80´erne.
Lise Cabbles kommentar til det er: Stakkels piger. De må eddermame have et kedeligt liv.

2000: Mislyde
Kick Music KickCD 114
Repriser:
1. Coco
2. Læg dig ind under himlen
3. Sov sov sov
4. Alt er dit
5. Luk mig ind
6. Ti stille
7. Suzanne
8. Fange i dit hjerte
9. Regnen siler ned
10. Til sommer
11. Vent til vi ses igen
12. Langt ude i skoven
13. Jeg bor i November
14. Blomst og honning
15. Taxa
16. Kandis karrusel
17. Ret & vrang

Surpriser:
1. Jolene
2. Coco
3. Making love in the snow
4. Love is all
5. Grapevine
6. Mowgli
7. Make me smile
8. Late in the summer
9. It´s a dream
10. Without honey
11. Jericho Rose
12. How many wonders
13. About a girl
14. Last time
15. Sound of silence
16. For the night
17. Paint it black

 

SAMPLERS

1987: Ekstra nummer (Læg dig ind under himlen)
Ekstra nummer EKSTRA CD 1

1988: Ekstra nummer 2 (Suzanne)
Ekstra nummer XTRA CD 2

1990: Club top 16: Club hits 4 (Making love in the snow)
Scandinavian Music club SMC-LP 04/90

1991: Hit it 3 (Vent til vi ses igen)
EMI 7982782

1991: C.V.Jørgensen: Det si´r sig selv/Himmelblå igen 
(kor: Miss B. Haven)
EPIC 656337 6

1992: Hit it 4 (Langt ude i skoven)
EMI 7992011

1993: The real hits 6 (Where do we do the thing)
The real hits REAL-CD 6/93

1993: Lars Muhl: From all of us (Love is all)
Pladecompagniet PCLP 8055

1994: Easy Sound smash hits (Vent til vi ses igen)
Easy PCCD 8072

1995: Danish goodies: 20 hits (Vent til vi ses igen)
FDB; Easy 9504-1

1996: Det bedste af dansk musik 1987-89 (Coco)
Egmont Music Club EMC 8789310

1997: Det bedste af dansk musik 1991-93 (Where do we do the thing)
Egmont Music Club EMC 9193310

1998: Det bedste af dansk musik, 1987-88 (Suzanne)
Egmont music club EMC 8788310

1998: Det bedste af dansk musik:smagsprøver (Suzanne) 
Egmont music Club EMCPROM 06

1999: Mød mig i mørket (Jeg bor i november)
CMC 5212082

1999: Du tænder lys: Danske 90´er hits (Vent til vi ses igen)
CMC 5212112

2001: En kvindes hjerte (Jeg bor i november)
CMC 5281272

2001: 32 danske rock klassikere (Jeg bor i november)
CMC 5352222